Više puta ste do sada čuli da je XXI vek zapravo vek informacija. I da je danas informacija najvažniji resurs. Ko ima informacije ima i moć. I zato ne čudi činjenica da se svi utrkuju da prikupe relevantne informacije. I da na osnovu njih donose pre svega svoje poslovne odluke.

 

Prisluškivači za prostorije

Ovo je posebno važno kada su u pitanju velike, uspešne firme. Jer često informacije utiču na poslovni uspeh i poziciju na tržištu. I u sferi ličnog života informacije mogu biti značajne. Zato poslednjih godina mnogi imaju strah od prisluškivanja. Jer ukoliko neko drugi dođe u posed informacije ili informacije dođu do šire javnosti, to značajno utiče i na firmu i na pojedinca. Iz tog razloga mnogi se danas pitaju – kako možete otkriti skrivene uređaje za prisluškivanje?

Prislušni uređaju danas su sve napredniji. A njihove dimenzije sve manje. Zato se mogu sakriti praktično bilo gde, da je skoro nemoguće naći ih. Kako se danas razvijaju prislušni uređaji i špijunska oprema, razvijaju se i njihovi suprotstavljeni uređaji. Razvijaju se danas značajno i uređaji za pronalaženje prisluškivača u prostoru. Na raspolaganju su brojni detektori prisluškivača pre svega. Njihov zadatak je da u prostoriji pronađu sve skrivene prisluškivače, bez obzira na to gde su skriveni. Oni rade po principu traganja za frekvencijama. I mogu da detektuju sve opsege frekvencija koje moderni uređaji za prisluškivanje koriste. Takođe, mogu da detektuju i GPS uređaje. Uglavnom su svi detektori jednostavni za korišćenje. Nisu velikih dimenzija, pa ih praktično možete spakovati u džep. Imaju razvijene senzore i pokrivaju uglavnom sve frekvencije na kojima prislušni uređaji rade.

Detektori prislušnih uređaja

Detektor prisluškivača koristi se u različite svrhe. Može da otkrije skrivene kamere vrlo brzo i jednostavno. Najveći broj ovih detektora radi na baterije, pa ih možete koristiti praktično bilo gde. A njihove minimalne dimenzije ukazuju na to da možete biti vrlo diskretni prilikom njegovog korišćenja. Svi ostali u prostoriji čak ne moraju da budu ni svesni toga da ga koristite. Svaki detektor ima određeni prag tolerancije. I zahteva često dodatna podešavanja. U tome vam mogu pomoći stručnjaci koji se ovima uređajima bave. Tamo gde ga kupite odmah se oko svih detalja posavetujte sa stručnjacima. Uglavnom tehnološki napredak ovih detektora prati napredak i prislušnih uređaja. Tako da ćete njima biti u mogućnosti da detektujete i uređaje poslednje generacije prisluškivača.

Otkrivanje prislušnih uređaja – obezbeđuje sigurnost

Ukoliko vam je sve ovo apstraktno i niste sigurni da ćete moći uspešno da koristite ove detektore prisluškivača, postoji i druga opcija. Danas postoje i specijalisti koji se bave otkrivanjem prislušnih uređaja u prostoru. Ovo je odlična usluga pre svega za firme, koje imaju veliki broj prostorija. I za one kompanije kod kojih je od izuzetne važnosti da informacije ne procure pre vremena. Zato danas savremene firme često angažuju agencije koje se ovim poslovima bave. One raspolažu savremenom, neprednom tehnologijom, koja omogućava identifikovanje svih prislušnih uređaja. Bez obzira da li je reč o kamerama, uređajima za snimanje, prisluškivanje, GPS uređajima. Svaki uređaj u prostoru, kako god da je sakriven, može biti pronađen.

Bez obzira na to za koji način se odlučite, uglavnom imate garancije stručnjaka kojima se obratite da će potraga biti efikasna. Primenom detektora prisluškivača ili angažovanjem stručnjaka, možete naći sve uređaje za prisluškivanje. Možda nećete saznati ko ih je postavio. Ali ćete onemogućiti bilo kakvo prisluškivanje i korišćenje poverljivih podataka.

Savremeno doba donosi brojne izazove. Danas je raspolaganje informacijama ključno. I zato mnogi ne prezaju ni od čega kako bi došli do potrebnih informacija. Zaštitite sebe, svoj posao, svoju porodicu. Iskoristite tehnologiju u svoju korist. Obezbedite maksimalnu sigurnost svih vaših prostorija, bilo poslovnih, bilo privatnih. Jer jedino tako možete biti sigurni da ste sasvim bezbedni od prisluškivanja. A to je nešto što danas nema cenu.

Neke od srodnih tema

PRISLUŠKIVANJE RAZGOVORA

BEZICNI PRENOS SLIKE PUTEM KAMERE U DUGMETU, OLOVKE ILI SATA – RAZLIKE

UPOTREBA PRISLUŠKIVAČA U VAŠEM DOMU

PRISLUŠKIVANJE RAZGOVORA U AUTU