Prisluskivanje razgovora u automobilu:

  • Snimanje razgovora u vozilu danas je veoma lako odraditi.Osnovni uslov koji mora biti ispunjen da biste mogli da snimate razgovor u automobilu jeste da imate pristup autu.
  • Morati imati ključeve vozila da biste postavili snimač razgovora ili neki drugi uređaj za prisluškivanje.
  • Auto kao prostor u kome se vrši prisluskivanje je po mnogo toga specifičan prostor za snimanje. Pre svega, to je jako mali zapreminski prostor, solidne akustike. Prisluskivanje razgovora u automobilu znači da uz kvalitetan uređaj dobijate odličnu čujnost, sve što je snimljeno ili što direktno slušate biće jasno i razgovetno.
  • Druga specifičnost jeste da automibil pruža dosta mesta za sakrivanje uređaje, samo treba lepo osmotriti gde sve možete sakriti uređaj i videćete da imate dosta solucija.
  • Treća stvar vezana za automobile jeste da se čovek u autu oseća sigurno, to je mesto gde je sam, zatvoren prostor i gde ga niko ne može čuti.
  • Tako da ljudi u autu vole da pričaju slobodno preko mobilnog telefona ili da obavljaju neke razgovore „poverljive“ sadržine sa prijateljima i sl. To je za Vas odlično, prisluskujuci razgovore u automobilu, možete  vrlo brzo doći do korisnih informacija.

 

prisluskivanje razgovora u automobilu

 

Koji uredjaj izabrati za prisluskivanje razgovora u automobilu:

  • Koji uređaj postaviti u auto? Postoje uređaje za direktno slušanje, koji rade preko gsm mreže. Ubacite sim karticu u uređaj, postavite ga u auto i pozovete broj sim kartice koja je u uređaju preko Vašeg mobilnog telefona. Uređaj se automatski i bešumno aktivira, otvara liniju i prisluskivanje razgovora u automobilu pocinje. Neki modeli ovih uređaja imaju i glasovnu aktivaciju. To znači kada se započne razgovor u autu, oni se bešumno akitiviraju i zovu vas na Vas broj mobilnog telefona i na taj način obaveštavaju kada je započet razgovor. Ove uređaje treba upotrebljavati kada je neophodno da odmah sve saznate, dakle kada želite direktno da slušate razgovore. Domet slušanja je neograničen, jer ovakvi uređaji rade preko mobilne mreže.Jedan od najboljih uređaja, a ne tako skup je prisluškivač GHN95, koji je prikazan na našem sajtu.
  • Druga grupa uređaja su snimači razgovora, idelano kada prisluskivanje razgovora u automobilu zelite da snimite. Princip njihovog rada je malo drugačiji. Kada se ostave u automobil oni vrše snimanje razgovora na svoju memoriju. Kada se završi snimanje korisnik uzima ove uređaje i preslušava razgovore. Prednost ovih uređaja je što ne zahteva vašu angažovanost prilikom snimanja, jednostavno postavite uređaj u auto i zaboravite na njih. Razgovore preslušavate kasnije na uređaju ili na kompljuteru u trenutku kad Vama odgovara. Generalno važi princip da je kvaliet zvuka nešto bolji kod snimača razgovora u odnosu na gsm prisluškivače. Jedan od najboljih modela snimača razgovora je VOX koji je prikazan na našem sajtu. To je uređaj vrlo malih dimenzija, manji je od upaljača za cigarte za oko 30%, poseduje i aktiviranje snimanja na zvuk. Putem ovog uredjaja prisluskivanje razgovora u automobilu i njegovo snimanje je veoma olaksano.
  • Dakle, snima samo kada ima zvuka i na taj način štedi bateriju, memoriju i ono što je najbitnije  štedi Vaše vreme. Preslušavate snimke samo kada je bilo razgovora u autu. Kvalitet snimanja je odličan, a prijemna moće mikrofona i do 8m, što je više nego dovoljno za auto.S obzirom na male dimenzije uređaje, vrlo se lako može sakriti.Uređaj poseduje svoju internu memoriju i USB konekciju. Sve što je snimljeno se preko USB konekcije prebacuje na računar. Na računaru preslušavate snimljeni materijal.

Na našem sajtu ima dosta uređaja koji se mogu upotrebiti za snimanje razgovora ili direktno slušanje razgovora u autu. Pogledajte našu ponudu, sigurmo će te naći nešto što odgovara Vašim potrebama uz prihvatljivu cenu. Takođe, imamo dosta uređaja koji su pogodni za snimanje razgovora u stanu, poslovnom prostoru…[

prisluskivanje razgovora