Blog

Spijunska oprema prepoznatljivog i proverenog kvaliteta. Spy oprema za razne namene i svrhe.

Bezbednost na prvom mestu – rečenica sa kojom ćemo se svi složiti. Zaštita bezbednosti i sigurnosti svakoga od nas postala je prioritet poslednjih godina. Mnogi izazovi sa kojima se suočavamo svakoga dana prete da naruše našu bezbednost. Zato se svi borimo na različite načine da upravo tu bezbednost sačuvamo.

Detaljnije...

Tajni agenti – stvarnost ili mit? Mnogi popularni filmovi napravljeni su na osnovu ideje o postojanju tajnih agenata. Publiku privlači ta misterija, otkrivanje nepoznatog i neverovatne avanture kroz koje tajni agenti prolaze. Poslednjih godina svaki filmski tajni agent koristio je milion spravica koje mu pomažu da uhvati negativce na kraju filma. Ali, da li je zaista tako i u stvarnosti? Da li tajni agenti postoje? I da li tajni agenti stvarno koriste špijunsku opremu? Da se razumemo, špijunska oprema sa filma ne postoji. Ali postoje različite verzije brojnih uređaja koji se uspešno i u stvarnosti mogu koristiti. Ne morate biti…

Detaljnije...

Ovo je vreme čuda… Sigurno da ovim rečima možemo opisati ove prve decenije XXI veka. Dešava se sve ono što nekad nije bilo zamislivo. Neke od tih stvari nekada su postojale samo u pričama, ili na filmovima. Danas smo mi svedoci da se sve to pojavilo i u našoj stvarnosti. Jedna od tih stvari svakako su prisluškivači.

Detaljnije...

Predpostavljam da ste nekada gledali neki špijunski film kao što je recimo Bornov identitet i pomislili u sebi: „Da, želeo bih i ja to da uradim“. Duboko u sebi, možda znate da Džejson Born može da radi stvari koje vi ne možete, ali to ne znači da uz pomoć nekih od najboljih špijunskih gadžeta ne možete barem pokušati.

Detaljnije...

Danas živimo u vremenu kada moramo biti obazrivi i sprmni da se na razne načine borimo i koristim različite metode da bi došli do različitih imformacija i podataka. Pri tom vodeći računa o zakonu. Jedna od dobrih i korisnih metoda koju privatni detektivi koriste jeste prisluškivanje razgovora u autu.

Detaljnije...

Dobar privatni detektiv će imati mnogo opreme i alata za potrebe detektivskog posla. Ako ozbiljno želite da postanete privatni detektiv morate da prevaziđete sve prepreke i izazove koje ovaj posao zahteva. Morate da uložite u profesionalnu opremu koja će vam se vremenom višestruko isplatiti.

Detaljnije...