Elektrosoker

Elektrosokeri proverenog kvaliteta. Elektrosoker predstvalja jedan od najboljih i najefikasnijih aparata za samoodbranu.Vrlo je jednostavan za rukovanje i lak za nosenje. Manji modeli elektrosokera staju bez problema u torbice, džepove jakni, ženske tašnice…
Elektrosoker
Na vestima i u dnevnoj štampi izađe samo mali delić krivičnih dela koji se svakodnevno dešavaju. Otimanje torbica, mobilnih telefona, zlatih lančića je nažalost naša svakodnevnica. Najugroženije su starije osobe, kao i osobe ženskog pola tako da napadači ne prezaju ni od čega, a pri tom čak i fizički povređuje svoje žrtve. Elektro soker predstavlja dobar, jednostavan, jeftin i zakonski dozvoljen način za zaštitu ličnosti i privatne svojine. Sa eletrosokerom nemožete nikog trajno povrediti, niti ubiti (sem ako napadač ima ugrađeni pejsmejker, što je veoma mala verovatnoća), već napadaču nanosite bol i grčenje mišića.Na taj način ga privremeno onesposobljavate, što Vam daje dovoljno vremena da se bezbedno udaljite i pozovete policiju.
https://www.spijunskaoprema.org/ELEKTROSOKER%20BATERIJSKA%20LAMPA
VRLO EFIKASAN - MANJIH DIMENZIJA - IDEALAN ZA NOSENJE - ANATOMSKI OBLIK
https://www.spijunskaoprema.org/SOKER %20BATERIJSKA%20LAMPA%20STRONG
IZUZETNO JAK - VRLO EFIKASAN - NAJEFIKASNIJE - ANATOMSKI OBLIK
https://www.spijunskaoprema.org/ELEKTROŠOKER%20ULTRA%20STRONG
NAJACI MODEL - VRLO EFIKASAN - IZUZETNO DELOTVORAN - ANATOMSKI OBLIK

Da li je Elektro soker bezbedan za upotrebu?

Elektrosokeri su potpuno bezbedni za upotrebu, svi naši modeli imaju dvostruku zaštitu od samoaktiviranja.Da bi se šoker aktivirao neophodno je da glavni prekidač bude u poziciji ON, zatim da dodatni sigurnosni prekidač bude u udgovarajućem položaju, pa potom da se pritisne taster za aktivaciju. Glavni sigurnosni prekidač je dizajniran tako da elektrosoker ne može da se aktivira sam u džepu.

Kako deluje elektrosker ?

Elektor soker vrši kratkotrajno električno pražnjenje visoke voltaže na telo napadača. Neophodno je da prislonite šoker na telo napadača i da aktivirate šoker. Elektrosoker deluje i preko garderobe, kao i u velikom broju slučaja i preko zimske jakne. Ipak, da biste bili sigurni u efikasnost šokera izaberite jače modele..Najdelotvornije dejstvo elektro sokera je na delove između vrata i ramena, na stomak, kao i na unutrašnji deo butine. Jak, iznenadni udar struje izaziva stanje šoka kod napadača, privremenu paralizu i oduzetost mišića. Privremena paraliza i oduzetost mišića obično traju 5-20 minuta, što je više nego dovoljno vremena da se bezbedno sklonite od napadača. Ponekad i sam zvuk šokera izaziva strah i paniku kod napadača i napadač odustaje od dalje agresije. Elektro soker možete efikasno koristiti i za zaštitu od agresivnih pasa i pasa lutalica. U praksi se pokazalo da u velikom broju slučaja sam zvuk šokera izaziva strah kod pasa i psi počnu da beže od Vas. Na taj način ste se zašttitili od ujeda, a da pri tom niste ni morali da povredite agresivnu životinju.

Da li je Elektrosoker dozvoljen za upotrebu?

Novim zakonom o zakon o oružju i municiji član 26, stav 4 propisano je da sva punoletna lica mogu da nose elektrosokere i da sva maloletna lica starosti od 16 do 18 godina mogu da nose samo gasne sprejeve . U članu 5 ovog zakona propisano je da za sva fiziča lica starija od 16 godina,pravna lica i privredne subjekte oružje za samoodbranu kao što su gasni sprejevi i elektrošokeri mogu nabavljati i držati bez isprave i obaveze da se prethodno prijave policiji. Dakle maloletna lica starosti od 16 do 18 godina mogu da nabave i drže elektrošoker, ali ne i da ga nose. Eletrošokere i gasne sprejeve možete koristiti samo za samoodbranu i pri tom paziti da ne prekoračite nužnu odbranu!

Modeli Elektro sokera

Na tržištu postiji veli broj modela šokera, različitih proizvođača i kvaliteta. Cena šokera zavisi od njegove jačine, kao i njegovog kvaliteta. Kod nas možete kupiti samo proverene uređaje, koji su atestirani i koji su testirani od strane našeg stručnog lica. Svi naši modeli imaju dvostruku zaštitu ( dvostruku kočnicu) od samo aktiviranja! Tako da kod nas sigurno dobijate nov uređaj, koji je detaljno testiran i ono što je najbitnije potpuno bezbedan za upotrebu!