Spijunska oprema nove generacije proverenog kvaliteta

Spijunska oprema prepoznatljivog i proverenog kvaliteta. Spy oprema za razne namene i svrhe.

ELEKTROŠOKER ULTRA STRONG I NJEGOVA NAMENA :

Elektrošoker ultra strong je efikasno sredstvo za ličnu zaštitu. Vrlo je jednostavan i potpuno bezbedan za korišćenje. U slučaju napada, neophodno je da šoker prislonite na telo napadača i pritisnete taster za elktrično pražnjenje. Dovoljno je svega par sekundi i napadač je potpuno onesposobljen.

Elektrošoker ultra strong kod napadača izaziva najpre strah i paniku, izaziva šok kod napadača što Vam daje sasvim dovoljno vremena, da se pomerite na bezbedno mesto i pozovete nadležne institucije.

Šta kaže zakon o elektroškerima :

Eelektrošoker ultra strong je uređaj koji je prema zakonu potpouno potpuno dozvoljen za kupovinu,posedovanje i nošenje za sva lica starija od 18 godina, a samo za kupovinu i posedovanje za lica starija od 16 godina. Dakle za lica starija od 16, a mlađa od 18 godina , nošenje elektrošokera nije dozvoljeno! Koristite šoker u skladu sa zakonima Rebublike Srbije ili sa zakonima neke druge države ako ga koristite u inostranstvu!

Elektrošoker ultra strong se može upotrebiti na više načina tj. za više namena kao što su pored osnovne namene zaštite od napadača može da se koristi i za zaštitu od agresivnih rasa pasa, kao i od pasa lutalica. Nezavisno od toga koji je pas u pitanju elektrošoker je podjednako efikasan.Sam zvuk eletričnog pražnjenja izaziva veliki strah i paniku kod pasa i oni najčešće počinju da beže. To je idealna situacija, jer ste se uspešno zaštitili, a niste bili primorani da povredite životinju.

OPIS UREĐAJA ELEKTROŠOKER ULTRA STRONG :

Ovaj uređaj ima dve funkcije rada, može da radi kao elektrošoker i kao baterijska lampa. Kod ovog modela sama baterijska lampa nije jaka, jačina je na nivou baterijske lampe kod mobilnog telefona, što je sasvim dovoljno za osnovnu upotrebu.

Što se tiče funkcije elektrošokera, tu je neprikosnoven, ima izuzetno jaku varnicu velike voltaže. Jači je i od modela ELEKTROŠOKERA BATERIJSKA LAMPA i od modela ŠOKER BATERIJSKA LAMPA STRONG, naročito u odnosu na prvi navedeni.

Za razliku od gore navedenih dva modela, ima i bateriju većeg kapaciteta, tako da može duže da „varniči“. Napravljen je od jake i kvalitetne plastike crne boje. Ima lepo oblikovan rukohvat, tako da se lepo drži u ruci, bez mogućnosti za proklizavanje.

Ima dva bezbednosna prekidača, koji mu pružaju dvostruku zaštitu od samoaktiviranja, tako da je potpuno bezbedan za upotrebu.

Šoker je atestiran i prolazi dodatnu kontrolu od strane našeg stručnog lica. Deklarisana snaga šokera je 1000 000 – 1200 000 W.

Elektrošoker ultra strong tehničke karakteristike:

 • veličina uređaja: 169 x 52 x 30 (mm)
 • težina: 180g
 • power input : DC 7.2V punjenje šokera se vrši preko kablića koji se povezuje na struju 110V – 220V ( punjač je ugrađen u sam šoker).
 • baterija: punjiva, a vreme punjenja je oko 5h.
 • velik kapacitet baterije, omogućava barem 5 efektivnih elekričnih impulsa u trajanju od po 5 sekundi.
 • radna temperatura: -15 ºC do 45 ºC
 • zbog samopraženjena usled stajanja, kao i zbog održavanja baterije, potrebno je šoker puniti barem jedanput u mesec dana.

SADRŽAJ PAKETA :

 • elektrošoker ultra strong
 • Šoker je atestiran i 100% bezbedan za primenu. Detaljno se testira od strane našeg stručnog lica i prolazi strogi sistem kontrole kvaliteta.
 • futrola crne boje
 • kablić za punjenje 110-220V
 • Upustvo na Engleskom jeziku

NAPOMENE:

Elektrošoker ultra strong koristite u skladu sa zakonskim propisima.

Vodite računa da ne prekoračite nužnu odbranu! U protivnom možete odgovarati pred zakonom!

Šoker držite na bezbednom mestu van domašaja dece!

Za svaku eventualnu zloupotrebu ovog uređaja biće te lično odgovorni, prodavac nesnosi nikakvu odgovornost za bilo koji vid zloupotrebe ovog uređaja!

Šoker je atestiran i potpuno bezbedan za upotrebu!

Pročitajte pažljivo upustvo i koristite uređaj u skladu sa upustvom! Prodavac ne snosi nikakvu odgovornost za posledice nastale usled nestručnog rukovanja sa uređajem.

Svaki šoker se detaljno proverava od strane našeg stručnog lica, tako da sigurno dobijate nov, ispravan i potpuno bezbedan uređaj!

ELEKTROSOKER ULTRA STRONG