Menu

BIBER SPREJ SREDSTVO ZA SAMOODBRADNU

Biber sprej efikasno sredstvo za samoodbranu vise vrsta u ponudi

BIBER SPREJ ZA SAMOODBRANU 

biber sprejBiber sprej predstavlja veoma efikasno sredstvo za samoodbranu. Nažalost, često možemo videti u sredstvima informisanja jako negativne vesti.

Otimanje ženskih tašni, silovanja, ubistva, skidanje lančića sa vrata, otimanje mobilnih telefona, to je postalo toliko učestalo da više i nije vest!

Zakon je dozvolio da imate biber sprej sa sobom kao sredstvo lične zaštite, zašto onda ne iskoristiti tu mogućnost?!

Odlikuju ga veoma jednostavno korišćenje i male dimenzije. Zahvaljući malim dimenzijama lako staje u žensku torbicu, džep odeće, pederušu.

Posebna prednost biber spreja je takozvano vreme reakcije od trenutka napada do trenutka delovanja. Kod uvežbanih ljudi to vreme je samo 1 do 1,5 sekudni.

Takođe, velika prednost biber sperjeva je što možete delovati na napadača sa udaljenosti i do 2m, za razliku od elektrošokera koji morate da naslonite na telo napadača.

Sa biber sprejom ne možete nikog povrediti, a pri tom se možete veoma efikasno zaštititi. Takođe, on se može koristiti za zaštitu od agresivnih pasa.

Zbog svojih dimenzija i jednostavnosti upotrebe, naročito je preporučljiv za osobe ženskog pola. Sa biber sprejom ćete se osećati sigurno, zaštićeno, tako da jako pozitivno deluje na psihu korisnika.


KONTAKT TELEFONI

065/444-86-85

 


biber sprej - dvostruko punjenje

110ml

Veoma jak

Domet prskanja ide i do 3m

Made in Germany

BIBER SPREJ 110Ml

biber sprej

60ml

Izuzetno jak

Domet prskanja ide i do 2m

Made in Germany

BIBER SPREJ NATO 60ml

biber sprej zenski

15ml

Veoma jak

Domet prskanja ide od 1 do 2m

Made in EU.

SUZAVAC ZENSKI VIDEO KLIP


BIBER SPREJ 40ML

40ml

Veoma jak

Domet prskanja ide i do 2m

Made in GERMANY

BIBER SPREJ Germany 40ml

biber sprej muski

60ml

Veoma jak

Domet prskanja ide i do 2m

Made in U.S.A.

BIBER SPREJ U.S.A. 60ml


BIBER SPREJ SREDSTVA ZA SAMOODBRANU VIDEO KLIP

BIBER SPREJ GALERIJA SLIKA

Da li je biber sprej bezbedan za upotrebu?

Biber sprej je potpuno bezbedan za upotrebu. Taster za aktiviranje je tako napravljen da ne može lako da se sam aktivira u džepu. Takođe, da bi iz biber spreja izlazio gas, morate držati taster pritisnutim sve vreme. Znači ako taster nije pritisnut ni gas neće izlaziti. Gas koji se izbacuje iz suzavca ne ostavlja trajne posledice, već ima privremeno dejstvo.

Kako deluje Biber Sprej ?

Biber Sprej treba usmeriti ka licu napadača i pritisnuti taster. Taster treba držati pritisnutim sve dotle dok želite da iz bočice izlazi gasni sprej. 

Domet spreja je do maksimum 3m, optimalno do 2m. Ukoliko duva jak vetar, logično domet delovanja suzvca se smanjuje. 

Takođe, postoji i minimalna preporučljiva distanca od napadača , a to je 1m. Suzavac izaziva neodnošljivo peckanje kože i suzenje očiju, kašalj i stezanje u grudima, iritaciju sluznice nosa.  Na taj način napadač je potpuno onesposobljen, jer nemože da vidi, a što se više trudi da vidi , toga sve više i više oči peku.

Efekat dejstva biber spreja traju i do 15 minuta. Napadač bi trebao da opere oči na česmi i da drži oči zatvorene neko vreme. Hemijski sastav suzavca ili gasnog spreja je različit, ali se u žargonu za sve gasne sprejeve koristi  termin suzavac ili biber sprej.

Suzavac se pravi sa bočicama različite količine spreja, tako imamo bočice od 40ml,60ml,70ml,90,ml,110ml… Naše mišljenje je da Vam je i više nego dovoljna bočica od 60ml,pa čak i bočica od 40ml, sve ostalo je previše veliko i nepotrebno za svakodnevno nošenje.

Da li  je Biber Sprej dozvoljen za upotrebu?

Biber sprej je zakosnki dozvoljen za sva lica koji imaju 16 ili više godina.

Takođe, dozvoljeno je njegovo posedovanje, nabavljanje i nošenje!

U članu 5  Zakona o oružju i municiji propisano je da za sva fiziča lica starija od 16 godina,pravna lica i privredne subjekte   oružje za samoodbranu kao što su gasni sprejevi i elektrošokeri mogu nabavljati i držati bez isprave i obaveze da se prethodno prijave policiji.

Modeli BIBER SPREJEVA

Na tržištu postoji veliki broj modela Biber sprejeva. Razlikuju se hemijski sastavi, veličine bočica i proizvođači. Dejstvo je uvek isto ili približno, kao i efikasnost, bez obzira na hemijski sastav.  Najprodavaniji su modeli od 40ml i 60ml, zbog svoje praktičnosti u smislu dimenzija i više nego dovoljne količine gasa.


SLICNI PROIZVODI ZA SAMOODBRANU


SOKER BATERIJSKA LAMPA STRONG

SOKER BATERIJSKA LAMPA STRONG

Soker baterijska lampa STRONG je jedan od jacin elektro sokera i sredstava za samoodbranu. Za vise informacija kliknite na link ispod

SOKER BATERIJSKA LAMPA STRONG

ELEKTROSOKER BATERIJSKA LAMPA

ELEKTROSOKER BATERIJSKA LAMPA

Elektrosoker baterijska lampa  je jedan od nacina sredstava za samoodbranu. Za vise informacija kliknite na link ispod

Elektrosoker baterijska lampa

SUZAVAC U.S.A 60ml

  • 60ml
  • Veoma jak
  • Domet prskanja ide i do 2m
  • Made in U.S.A.

SUZAVAC U.S.A 60ml

Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...

Pre-made skins