Detektori prislusnih uredjaja

Detektori prislusnih uredjaja - Detektor bubica - Detektori gps lokatora - Detektor prisluskivaca Detektori prislusnih uredjaja proverene efikasnosti. Bilo da se koriste kao detektori prisluskivaca, detektori gps lokatora ili detektori bubica rezultat je zagarantovan
Detektori prislusnih uredjaja i cemu su namenjeni ?
Detektori prislusnih uredjaja su namenjeni za otkrivanje svih uredjaja koji sluze za prisluskivanje, pracenje ili bilo koje drugo neovlaceno snimanja i slusanje. Postoje dosta modela prisluskivaca pa shodno tome postoje i detektori koji otrkivaju samo jednu vrstu prislusnih uredjaji i uredjaja za pracenje a postoje i modeli koji mogu da otkriju Vise razlictih uredjaja. Detektori prislusnih uredjaja mogu se koristiti kao detektori prisluskivaca, detektori bubica, detektori gps lokatora kao i za detekciju kamera

DETEKTORI PRISLUSNIH UREDJAJA MODELI

https://www.spijunskaoprema.org/DETEKTOR %20BUBICA%20INFRA/RF
Detektor bubica INFRA / RF je uređaj koji služi za oktrivanja bubica za prisluskivanje kao i spijunskih kamera. Spada u red jednostavnijih a ipak efiksanih uredjaja za otkrivanje. Odlikuju ga odlične tehničke karakteristike za ovu grupu detektora. Ovaj detektor bubica je:
- Novi model detektora - Jedan od boljih modela detektora - Može da otkrije više spijunskijih uređaja - Omogućava lakše otkrivanje kamera
https://www.spijunskaoprema.org/SPY%20DETEKTOR%20007%20PRO
Spy detektor 007 PRO je jedan od najboljih detekotra prislusnih uredjaja, možda čak i najbolji. Odlikuju ga odlične tehničke karakteristike. Ovaj detektor bubica je:
- PREMIUM model detektora - Jedan od najsavremenijih detektora - Izuzetna oseljivost detektora prilikom otrkivanja uredjaja - Izuzetna preciznost uredjaja, lakse lociranje -
https://www.spijunskaoprema.org/RF%20DETEKTOR
RF Detektor je uređaj užeg opsega i predstavlja grupu detektora koji su već prevaziđeni, mogu i dalje da se koriste ali je njihova pouzdanost sve manja i manja Ovaj RF detektor je:
- Užeg frekvetnog opsega - Poseduje svetlosnu i zvučnu signalizaciju - Jednostavna upotreba - Ne baš pouzdan
https://www.spijunskaoprema.org/DETEKTOR%20LASER%20LONG%20DISTANCE
Detektor laser long distance je detektor prislusnih uredjaja koji ima veliki radijus destva, međutim kod ovog modela to mu smanjuje preciznost. To je prevazidjeno novim modelima detektora. Detektor laser long distance je:
- Detektor velikog radijusa dejstva - Može da oktrije GSM prisluškivače - Približno lociranje GPS lokatora - Omogućava lakše otkrivanje kamera
https://www.spijunskaoprema.org/DETEKTOR%20INFRARED
Detektor infrared je uređaj koji je pre svega nastao kako bi se lakše otkrivala optika špijunskih kamera uz mogućnost otkrivanja prisluškivača i gps uređaja. Ovaj detektor infrared:
- Dobrog kvaliteta - Stariji model sada postoje novi modeli - Jednostavna upotreba - Omogućava lakše otkrivanje kamera

Detektori prislusnih uredjaja i cemu su namenjeni:

Detektori prislusnih uredjaja se pre svega namenjeni za otkrivanje svih vrsta spijunske opreme koja može biti postavljena bilo gde. Uređaji za prisluškivanje kao i uređaji za praćenje mogu se postaviti bilo gde u prostoriji, vozilima kao i na bilo kom tesko pristupacnom i skrivenom mestu koja su idealna jer fizicki ne možemo da ih otkrijemo.

Prislušni uređaji kao i gps lokatori nalaze se na teško pristupačnim mestima

Najzastupljeniji vid prisluskivanja je prisluskivanje putem gsm bubica tj. direktno slusanje, većina detektora za otkrivanje prisluskivaca taj tip prisluskivaca otkriva bez ikakvih problema, sa manjom ili većom preciznošću u zavisnosti od modela.

Svi prisluskviaci i bubice su malih dimenzija i necujni u svom radu sto otezava njihovo pronalazenje golim okom medjutim detektor prislusnih uredjaja detektuje EM talase koja nam tacno govore gde se spijunska oprema nalazi.

Detektori detektuju zračenje uređaja i na taj način ih locira

Bubice mogu da se ugrade bukvalno bilo ( u uticnici, strujnom kablu, zidu i slicno ) gde i zato nam je potreban detektor prislusnih uredjaja.

Postoji spijunska oprema koja ne može da se otkrije jednostavnijim modelima. Uređaji za prisluškivanje i lociranje koji u svom radu ne emituju nikakvo zračenje su veoma teški za otkrivanje. Samo vrlo retki i najbolji detektori mogu da obave taj zadatak.

Samo najbolji detektori spijunske opreme otkrivaju uređaje u pasivnom stanju rada

Većina ovih uredjaja se takodje koriste za otkrivanje skrivenih mikro kamera, koje emituju i koje ne emituju sliku na daljini vec sve snimaju na svoju memoriju.

Detektori gps lokatora moze da se koristi i za pronalazenje uredjaja za pracenje kao sto su gps trackeri za automobile, vozila, praćenje osoba i slično.

Detektori se mogu koristiti i kao neposredna zaštita privatnosti telefona, ako se koriste na pravilan način mogu otkriti i software za prisluskivanje u telefonu

Detektori prisluskivaca i njihov princip rada :

Detektor prislunih uredjaja ima jednostavnu ulogu pronalazenje skrivene spijunske opreme kao sto su prisluskivaici, spijunske kamere, mikro kamere, gps lokatori, uredjaji za prisluskivanje telefona.

Njihov princip rada je vrlo jednostavan.

Detektor prislusnih uredjaja detektuje EM talase i na osnovu promene intenziteta tih talasa ( tj. ako je detektor odredio tacan pravac prisluskivaca ) moze vrlo precizno da odrede gde se nalazi odredjena spijunska oprema.

Na taj nacin mi prislusne uredjaje i ne moramo da vidimo golim okom ali znamo da se prisluskivaci nalaze bas tu, sto nam izuzetno olaksava pretragu za prislusnim uredjajima.

Detektori prislusnih uredjaja svojom signalizacijom tacno pokazuju mesto gde se prisluskivaci nalaze ( bilo da se oni nalaze u stanu, automobilu, kancelariji i slicno )

Postepenim priblizavanjem detektora prislusnih urejdjaja prisluskivacu menja se intenzitet EM talasa tj. oni postaju jaci, i detektor nam jacom signalizacijom pokazuje to.

Detektor prislusnih uredjaja moze da ima razlicit radijus dejstva sto zavisi od vise faktora na terenu ( zavisi pre svega od modela detektora, uredjaja koji se otkrije ). Radijus dejstva detektora kod nas se krece u rasponu od 0.3 do 10m.

Vecina detektor prisluskivaca su manjih dimenzija i mobilni su tako da ih mozete nositi u djepu. Sam detektor prislusnih uredjaja ne emituje nikakvno zracenje i vrlo je precizan i pouzdan.

Vecina uredjaja ima podesavanje senzitivnosti odnosno odredjivanje tacne i precizne mikrolokacije trazenog uredjaja.

Signalizacija moze biti zvucna, svetlosna i vibraciona.