Spijunska oprema nove generacije proverenog kvaliteta

Spijunska oprema prepoznatljivog i proverenog kvaliteta. Spy oprema za razne namene i svrhe.

ELEKTROSOKER BATERIJSKA LAMPA I NJEGOVA NAMENA :

ELEKTROSOKER BATERIJSKA LAMPA je odličan izbor kao sredstvo lične zaštite od napadača. Potrebno je prisloniti elektrosoker baterijsku lampu na telo napadača i pustiti impuls u trajanju do 5 sekundi. Elektrosoker baterijska lampa izaziva veliki bol kod napadača, psihičko stanje šoka, oduzetost mišića, nemogućnost pomeranja, tako da imate dovoljno vremena da se bezbedno udaljite od napadača. Zakonski potpuno dozvoljen za kupovinu,posedovanje i nošenje za sva lica starija od 18 godina, a samo za kupovinu i posedovanje za lica starija od 16 godina. Takođe može da posluži kao odlična zaštita od agresivnih pasa. Sam zvuk električnog pražnjenja izaziva veliki strah kod pasa i oni u velikoj većini slučajeva počinju da beže.Na taj način ste se efikasno zaštitili, a da pritom niste povredili životinju.

ELEKTRO SOKER BATERIJSKA LAMPA OPIS :

Elektrosoker baterijska lampa ima dvostruku funkciju, može da radi i kao šoker i kao baterijska lampa.Ima dvostruku zaštitu od samo aktiviranja u vidu 2 nezavisna prekidača + dodatni taster za aktiviranje, 100% bezbedan za upotrebu. Veoma je koristan i kao baterijska lampa, lampa je poprilično jaka i može dosta dugo da svetli, a pri tom nema nikakvih troškova za beterije. Elektro soker baterijska lampa je atestiran i prolazi dodatnu kontrolu od strane našeg stručnog lica.Kućište je čvrsto, metalno, crne boje.Proizvodi se u različitim snagama od 18000W do 50000W. I sa 18000W je veoma jak eletrični impuls. S obzirom na svoje dimenzije lako staje u džep od jakne, torbicu ili žensku tašnu.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE elektrosoker baterijska lampa:

 • veličina uređaja: 165 x 35 x 28 (mm)
 • težina: 180g
 • power input : DC 4.8V
 • baterija: punjiva (vreme punjenja 2-3h)
 • velik kapacitet baterije, omogućava barem 5 efektivnih elekričnih impulsa u trajanju od po 5 sekundi.
 • zbog samopraženjena usled stajanja, kao i zbog održavanja baterije, potrebno je šoker puniti barem jedanput u mesec dana.

SADRŽAJ PAKETA ELEKTRO SOKERA :

 • elektrosoker baterijska lampa sa čvrstim metalnim kućištem
 • Šoker je atestiran i 100% bezbedan za primenu. Detaljno se testira od strane našeg stručnog lica. Garantuje se
 • futrola crne boje
 • kablić za punjenje
 • Upustvo na Engleskom jeziku

NAPOMENE VEZANE ZA KORISCENJE ELEKTRO SOKERA :

Elektrosoker baterijska lampa se koristi u skladu sa zakonskim propisima.

Vodite računa da ne prekoračite nužnu odbranu!

Šoker držite na bezbednom mestu van domašaja dece!

Za svaku eventualnu zloupotrebu ovog uređaja biće te lično odgovorni, prodavac nesnosi nikakvu odgovornost za bilo koji vid zloupotrebe ovog uređaja!

Šoker je atestiran i potpuno bezbedan za upotrebu , ako se koristi na pravilan način.

Svaki šoker se detaljno testira od strane našeg stručnog lica tako da sigurno dobijate nov, ispravan i potpuno bezbedan uređaj!