ELEKTROSOKER BATERIJSKA LAMPA – JACI MODEL ELEKTROSOKERA

Veliki izbor elektro sokera i uredjaja za zastitu

SOKER BATERIJSKA LAMPA STRONG I NJEGOVA NAMENA:

SOKER BATERIJSKA LAMPA STRONG predsatvlja odličan izbor kao sredstvo lične zaštite od napadača i agresivnih životinja. Potrebno je prisloniti soker na telo napadača i pustiti impuls u trajanju do 5 sekundi. Šoker deluje i preko garderobe, ipak za maksimalnu sigurnost se preporučuje jači model sokera, kao što je to upravo ovaj model. Delovanja šokera je najefikasnije u predelu vrata, ramena, stomaka i unutrašnje strane butine. Šoker izaziva veliki bol kod napadača, psihičko stanje šoka, oduzetost mišića, nemogućnost pomeranja, tako da imate dovoljno vremena da se bezbedno udaljite od napadača.Često se dešava, kada se primeni šoker da se napadač zgrči u položaju kao beba i da nemože da se pomera. To može da i traje i do 20 minuta. Zakonski je potpuno dozvoljen za kupovinu,posedovanje i nošenje za sva lica starija od 18 godina, a samo za kupovinu i posedovanje za lica starija od 16 godina. Takođe može da posluži kao odlična zaštita od agresivnih pasa. Sam zvuk električnog pražnjenja izaziva veliki strah kod pasa i oni u velikoj većini slučajeva počinju da beže.Na taj način ste se efikasno zaštitili, a da pritom niste povredili životinju.

OPIS UREĐAJA Soker baterijska lampa :

Soker baterijska lampa ima dvostruku funkciju, može da radi i kao šoker i kao baterijska lampa.Ima dvostruku zaštitu od samo aktiviranja u vidu 2 nezavisna prekidača + dodatni taster za aktiviranje, 100% bezbedan za upotrebu. Veoma je koristan i kao baterijska lampa, lampa je poprilično jaka i može dosta dugo da svetli, a pri tom nema nikakvih troškova za beterije. Ima novi oblik vrha lampe, koji povećava kontaktnu površinu sa napadačem i na taj način dodatno pojačava dejstvo šokera.U odnosu na osnovni model, kod ovog modela elektrošokera baterijska lampa ima još veći domet svetlosnog snopa i do 60m.Šoker je atestiran i prolazi dodatnu kontrolu od strane našeg stručnog lica.Deklarisana snaga šokera je 100 000 – 1000 000 W. Kućište je čvrsto, metalno, crne boje. Soker baterijska lampa ima izuzetno jak eletrični impuls, tj. varnicu. Ima malo veće dimenzije u odnosu na osnovni model, tako da malo teže staje u manje džepove i manje torbice.

SOKER BATERIJSKA LAMPA TEHNIČKE KARAKTERISTIKE :

 • veličina uređaja: 182 x 38 x 30 (mm)
 • težina: 180g
 • power input : DC 4.8V punjenje šokera se vrši preko kablića koji se direktno povezuje na struju 220V bez dodatnog punjača ( punjač je ugrađen u sam šoker).
 • baterija: punjiva (vreme punjenja 2-3h)
 • velik kapacitet baterije, omogućava barem 5 efektivnih elekričnih impulsa u trajanju od po 5 sekundi.
 • zbog samopraženjena usled stajanja, kao i zbog održavanja baterije, potrebno je šoker puniti barem jedanput u mesec dana.

SADRŽAJ PAKETA:

 • elektrosoker baterijska lampa sa čvrstim metalnim kućištem
 • Šoker je atestiran i 100% bezbedan za primenu. Detaljno se testira od strane našeg stručnog lica.
 • futrola crne boje
 • kablić za punjenje
 • Upustvo na Engleskom jeziku

NAPOMENE:

Šoker koristite u skladu sa zakonskim propisima.

Vodite računa da ne prekoračite nužnu odbranu! U protivnom možete odgovarati pred zakonom!

Šoker držite na bezbednom mestu van domašaja dece!

Za svaku eventualnu zloupotrebu ovog uređaja biće te lično odgovorni, prodavac nesnosi nikakvu odgovornost za bilo koji vid zloupotrebe ovog uređaja!

Šoker je atestiran i potpuno bezbedan za upotrebu , ako se koristi na ispravan način.

Svaki šoker se detaljno testira od strane našeg stručnog lica tako da sigurno dobijate nov, ispravan i potpuno bezbedan uređaj!