Pitate se da li su bubice za ispite aktuelne kao nekada? U prvim godinama XXI veka mnoga tehnološka dostignuća postala su dostupna i nama u Srbiji.  Njihova korišćenja su olakšala mnoge segmente naših života. Sigurno ste više puta za vreme studiranja čuli da je neko položio ispit koristeći bubicu. Kako je to moguće? Bubice za ispit su vrlo praktične i iz razloga što su vrlo malene i skoro pa nevidljive kada se stave u uho. Korišćene su tokom prethodne decenije vrlo često za polaganje ispita.

Bubice za ispit iskustva?

To je funkcionisalo tako što imate nekoga kome diktirate pitanja ispita, preko bubice koja je u vašem uhu. A taj neko traži odgovore u knjizi ili na drugi način, i saopštava vam preko mikrofona. A vi preko bubice čujete svaku reč. I to je godinama bio efikasan način polaganja ispita za one koji nisu želeli da uče, koji su imali ideju da završe fakultet što pre, pa čak i varanjem.

Danas čini se da bubice nisu više toliko aktuelne kao nekada ranije. Jer su i fakulteti shvatili koje su im sve slabe tačke kada je u pitanju polaganje ispita, priprema radova, i slično. Zato danas svi fakulteti u salama za polaganje ispita imaju ometače ili blokatore signala. Kako bi se sprečile mogućnosti da preko bubice, mobilnog telefona ili na bilo koji drugi način studenti uspeju da tako kažemo prevare sistem i polože ispit bez znanja. To znači da se tehnologija može koristiti na više načina, a od onoga ko je koristi zavisi da li će biti iskorišćena u dobre svrhe ili ne.

Bubice su i danas sigurno najpopularnija vrsta prisluškivača, jer su malene, neprimetne, skoro nevidljive, a imaju značajne domete. Mogu se koristiti različite vrste konekcija, a prodavci u prodavnicama špijunske opreme preporučuju bluetooth bežične bubice kao najpouzdanije. Primena bubica danas praktično može biti neograničena, u bilo kojoj oblasti i na bilo koji način. Njima možete prikupiti relevantne informacije na vrlo diskretan, neprimetan način.

Bubice za prisluškivanje

Ono što je posebna prednost kada se odlučite za korišćenje bubica jeste činjenica da imaju neograničen domet, tako da se mogu koristiti praktično svuda. Treba obratiti pažnju prilikom kupovine da to zaista bude kvalitetan uređaj, kako bi efekti bili maksimalni. Kada se uporede sa ostalim kategorijama prisluškivača, bubice imaju vrlo povoljnu cenu. Tako da je i to jedna od njihovih prednosti, pa treba napraviti kalkulaciju koliko dobijate korišćenjem bubica u odnosu na cenu koju za njih plaćate. U pitanju je zaista jedan od najprodavanijih proizvoda iz kategorije prisluškivača. Sve preporuke imate ukoliko vam je ovakav tip uređaja potreban.

Bubice se danas zaista više ne koriste toliko za polaganje ispita kao ranije. Ali postoje brojne druge svrhe u koje se mogu upotrebiti. Tako da nećete pogrešiti ukoliko za sebe izaberete neki od ovih modela. Bubicama rešite svoje probleme i donesite mir u svoj život, šta god da je u pitanju.

Mozda će vas zanimati i neke od ovih tema

Bežične bubice pločice

Bubice za prisluškivanje

Vodič kroz špijunsku opremu

Šta su špijun bubice?

O nama

Špijunska oprema

 

#bubice #bubicesamikrofonom #bubicezaispit #bubiceslusalice #bubicezapracenje #bubicezatelefon #bubicecena #bubiceprodaja #bubicezasnimanje #bubicezapracenje #bubicezasnimanjezvuka #bubicezatelefoncena #bubicezausi #bubicebeograd #bubicebeogradprodaja