Špijunska oprema radi po vrlo jednostavnom principu. Postavite je u prostor koji želite i pratite, najčešće korišćenjem interneta, šta se dešava u tom prostoru. Možete postaviti kamere, prisluškivače, detektore kamera, u zavisnosti od vaših potreba.

Ali šta se dešava kada se ne nalazite u nekom zatvorenom prostoru? Kada ste recimo u pokretu? Ne brinite, i za to postoji rešenje. Danas postoji veliki izbor džepnih prisluškivača koje možete koristiti. Odlično su rešenje kada ste u pokretu, za dodatnu sigurnost.

Postoji veliki broj džepnih prisluškivača na tržištu. Mislilmo da 3 zaslužuju najveću pažnju, jer su po našem mišljenju možda najbolji izbor.

Prisluškivač long life

Prisluškivač long life – u pitanju je vrlo minijaturni uređaj za prisluškivanje. Omogućava snimanje razgovora. Ima odlične tehničke karakteristike. A imajući u vidu da je minijaturnih dimenzija, vrlo je diskretan. Možete ga sakriti praktično bilo gde. Možete ga koristiti i u zatvorenom prostoru. Ali odličan je i za prisluškivanja kada ste u pokretu. Lako se može ubaciti u automobil, u torbu, u garderobu, u džep. Ima bateriju koja se lako puni.

Dolazi sa memorijom od 8GB ili 16GB. Ima USB port preko koga se snimljeni razgovori jednostavno mogu prebaciti bilo gde. S obzirom da ga računar prepoznaje kao običan USB, nije vam potrebna bilo kakva dodatna oprema. A to doprinosi i njegovoj boljoj kamuflaži. Ono što je posebna njegova karakteristika jeste da pokriva prostor od oko 100m2. Bešuman je sasvim. Uz STELT osobine, koje poseduje, većina detektora špijunske opreme ne može ga otkriti. Tako mali, a tako koristan i efektan u mnogim situacijama.

snimac razgovora- ong life 8 16gb izdvojena

Svos snimač razgovora

Svos snimač razgovora – reč je o novijoj generaciji prislušnih uređaja. Proverenog kvaliteta, ovaj uređaj se može koristiti za različite svrhe. U pitanju je takođe minijaturni uređaj za snimanje razgovora. Može da snima materijal do 24 dana. Da, dobro ste pročitali – do 24 dana. A osnovna prednost jeste što se aktivira na glas. To znači da nema praznog hoda. Ali postoji i opcija da radi konstantno, bez aktivacije glasom. Prozvodi se u Japanu, koji je poznat kao proizvođač uređaja vrhunskih karakteristika.

Odlikuje ga velika prijemna moć mikrofona. Ali istovremeno i velika autonomija rada. Mikrofon detektuje glas do 15m. Vrlo lako se kamuflira, tako da se praktično može postaviti bilo gde. U obliku je USB memorije. Ima integrisanu memoriju od 8GB. To znači da na njega može da stane oko 288 sati snimljenih razgovora. Podržava čuvanje 999 fajlova snimanja. Jer ako je uključena aktivacija na glas, počinje novi snimak svaki put kada detektuje neki zvuk. Praktičan je tamo gde je potrebno da se snima duži vremenski period.

svos snimac razgovora izdvojena

VOX snimač razgovora

VOX snimač razgovora – u pitanju je uređaj za prisluškivanje, ali i za snimanje razgovora. Ima glasovnu aktivaciju. To znači da može da se podesi da snima samo onda kada detektuje neki zvuk. Čak i kada je na punjaču, može da snima. Svaki snimljeni materijal se automatski čuva na memoriji uređaja. To znači da i kad se baterija isprazni, snimljeni materijal ostaje na uređaju. I ovaj uređaj izgleda kao USB, pa se lako kamuflira praktično bilo gde. Može da detektuje zvuk na udaljenosti do 7m. Kada se aktivira glasom, uređaj snima sve što se dešava u prostoru narednih 4 sata. Nakon toga, ako se ne čuje zvuk, prekida snimanje.

Naredna aktivacija takođe podrazumeva 4 sata snimanja. To znači da nećete imati mnogo fajlova snimljenih. Mnogima znači ovaj podatak. Memorija je 4GB, tako da na njega može da se snimi oko 40 sati razgovora. Ovo je jedan od uređaja koji se u praksi pokazao kao izuzetan. Ima najbolji prijem zvuka, što znači da dobijete snimak koji je vrlo kvalitetan.

vox snimac razgovora izdvojena

Svaki od tri navedena uređaja ima svoje karakteristike. Svaki ima svoje prednosti. Samo vi odlučujete šta vam je potrebno u datom trenutku. I za koji ćete se odlučiti. Ovo su tri najbolja džepna prisluškivača po našim merilima. Nećete pogrešiti koji god da izaberete.

Pročitajte još neke teme:

Prisluskivanje razgovora

Snimači razgovora

Usb prisluskivac

USB kamera

Usb snimac razgovora 192kbps