Uhvatiti ženu u prevari nije tako lak posao, ali bez brige na pravom ste mestu! Imamo veliko iskustvo u prodaji šijunske opreme, stalno se susrećemo sa ljudima koji imaju svakojake probleme, a mnogi od njih su svoje probleme rešili. Nadamo  se da ćemo i Vama pomoći.


Ovde nećemo razmatrati situaciju zašto Vi imate sumnje

Da li su Vaše sumnje opravdane ili ne,šta ćete da radite ako potvrdite Vaše sumnje.

Jednostavno, baziraćemo se se samo na utvrđivanju činjenice da li Vas žena vara ili ne i kako uhvatiti ženu u prevari.


kako uhvatiti zenu u prevari3 osnovna pravila kako da se ponašate

Mnogi supružnici koji sumnjaju u neverstvo svoje žene prave niz ne baš pametnih i nepromišljenih poteza, kojima otkrivaju svoju sumnju i na taj način otežavaju mogućnost da saznaju istinu.

3 osnovana pravila:

  1. Prvo i osnovno pravilo, budite hladnokrvni kao da se ništa ne dešava, to jeste najteže ali je najbitnije jer je ključno da žena ne zna da Vi nešto sumnjate.
  2. Nastavite da se ponašate kao i ranije, nemojte da menjate rutinu.
  3. Morate biti strpljivi i istrajni, to će Vam se na kraju najviše isplatiti.

Uhvatiti ženu u prevari nije lako ali za otkrivanje neverstva žene predložićemo Vam nekoliko uređaja, opisati na koji način ih možete koristiti i koje su njihove prednosti i mane.

Koje uređaje ne koristiti !

Za početak, prvi savet jeste nemojte da ražmišljate o mikrokamerama!

  • To su uređaji koji imaju malu autonomiju rada
  • Nemaju dovoljno dobar zvuk kao što imaju snimači razgovora.
  • Takođe, da biste napravili tajni video neophodno je da optika kamera bude slobodna i Vi na taj način možete dovesti sebe u opasnost da budete otkriveni, bez obzira na dobru kamufliranost kamere!

Naša preporuka koju špijunsku opremu da koristite


Naša preporuka je da koristite uređaje samo za zvuk, kao i eventualno lokatore za praćenje vozila.


Prvi uređaj koji možete koristiti je iz grupe snimača razgovora u obliku usb flash memorije. Ima više modela tih uređaja, a najbolji su

To su jako mali uređaji , odlično kamuflirani, sa fantastičnim kvalitetom zvuka.

Zašto ih preporučujemo ako želite da uhvatite ženu u prevari ?

Vrlo lako ih možete sakriti u stanu, kancelariji, autu, ženskoj torbi. Zatim veoma su jednostavni za upotrebu, a pri tom nisu ni previše skupi.

Ti uređaji se izuzetno teško otkrivaju sa detektorom, nemoguće je blokirati njihov rad i ne zahtevaju Vaše angažovanje u toku snimanja.Ovi uređaji Vam omogućavaju da snimate razgovore u vašem odsustvu i na taj način možete sazanti sve šta se dešavalo dok niste bili prisutni.

Uhvatiti zenu u prevari kao što smo rekli nije lako zato je bitno da princip rada ovih uređaja bude krajnje jednostavan, uključite snimanje i ostavite ga u prostoru koji želite da špijunirate. Kasnije uzmete taj uređaj i preslušate snimljeni materijal.

Možete čuti razgovor Vaše supruge sa njenom najboljom drugaricom, njenom majkom, kolegom sa posla,ljubavnikom ako ga ima… Pošto su malih dimenzija, lako se mogu ubaciti i u žensku tašnu, zimsku jaknu, pa čak i u malo veći novčanik.

Drugu grupu uređaja koje savetujemo su lokatori za praćenje. Njih možete koristiti ako Vam supruga vozi automobil i na taj način možete saznati kompletno kretanje Vaše supruge. Ima dosta modela lokatora, a najbolji je model sa jakim magnetom.Kretanje automobila pratite na Vašem mobilnom telefonu. Sve što treba da uradite jeste da postavite lokator u automobil koji koristi Vaša supruga.Za to Vam čak nije ni neophodan ključ od auta, lokator poseduje jak magnet i samo ga zalepite „odozdo“ na metal, baš kao u filmovima.Na osnovu kretanja Vaše supruge možete otkriti neke sumnjive lokacije, možete videti gde se auto zadržava,možete ženu uhvatiti „na delu“ i tako dalje…Ovaj uređaj je omiljeno „oružje“ detektivskih agencija, jer im znatno olakšava rad.

Nadam se da smo Vam malo približi način korišćenja špijunske opreme, više detalja možete pogledati na našem sajtu. Takođe, još jedan savet koji želimo da Vam damo jeste da i ako nešto otkrijete budete strpljivi i staloženi, sačekajte dok situacija nebude kristalno jasna. Sa pravim informacijama moći ćete sami da donesete pravilnu odluku.