SPIJUNSKA OPREMA U AUSTRIJI

Spijunska oprema u Austriji gde je kako kupiti i pre svega sta kupiti je pravo pitanje. Glavni grad Austrije je Beč sa oko 1700 000 stanovnika. Drugi veli gradovi su Grac ( Graz), Linc (Linz), Salzburg (Salyburg) , Insbruk (Innsbruck), Klagenfurt (Klagenfurt)… Najviši planinski vrh Austrije je Großglockner 3.798 m. Austrija ima oko 8,8 miliona stanovnika. Od ukupnog broja stanovnika oko 1350 000 su stranci , što predstavlja oko 15,3% od ukupnog broja stanovnika.U Austriji živi preko 300 000 Srba, a još uvek nisu dobili satus nacionalne manjine! Pored SRba u Austriji ima dosta i Hrvata, Slovenaca, Mađara, Bosanaca.Srpska pravoslvna crkva je prisutna u Austriji preko 2 veka i ima priznat službeni status u Austriji.Ukoliko koristite facebook, možete postati prijatelj sa stranicom „Савез Срба у Аустрији“ kao i sa stranicom  „Срби у Бечу“.

Ukoliko ste iz Beča i treba Vam spijunska oprema u Austriji na pravom ste Mestu! Pogledajte naš celokupan asortiman spijunske opreme koji je prikazan na sajtu. Za bilo kakva pitanja u kontakt formi na sajtu je i broj mobilnog telefona , a poziv možete obaviti i preko VIBER-a. Mi se nalazimo u Srbiju u Beogradu, ali to nije nikakva problem da brzo i efikasno dobijete željeni uređaj.

 

spijunska oprema u austriji

 

Kako kupiti spijunsku opremu u Austriji ?

Postoji više načina i biće objašnjeni svi.

  1. Jedan od načina je da zamolite Vašeg prijatelja koji živi u Srbiji da nas kontaktira i naruči spijunsku opremu na svoju adresu ili dođe kod nas i lično je preuzme. Potom da Vam je pošalje autobusom ili preko pošte preporučenom avionskom pošiljkom.
  2. Drugi način jeste da izvršite uplatu novca Western Union-om ili PayPall-om. Potom Vam mi šaljemo uređaj preporučenom avionskom pošiljkom ( stiže za oko 5 radnih dana) ili autobusom (stiže za oko 24h od trenutka uplate novca ,a često čak i brže!).
  3. Takođe , možete i Vi naći nekog vozača autobusa i poslati novac po njemu. Mi ga sačekamo na stanici, on nama preda novac , a mi njemu dogovoreni uređaj. Isti taj vozač Vam donese uređaj nazad u Austriju. ( potrebno je da vozač autobusa ima povratnu turu za Austriju).
  4. Spijunsku opremu u Austriji možete kupiti i Vi lično. Ako ste u prolazu kroz Beograd, možete doći do nas i pogledati naš celokupan asortiman.

 

Zašto kupiti spijunsku opremu od nas ?

  1. Za sve naše uređaje imamo upustvo na Srpskom jeziku!
  2. Spijunska oprema u Austriji može stići kod Vas i za manje od 24h! ( ukoliko živite u većem gradu sa linijom autobusa Iz Srbije)
  3. Svi naši uređaji su novi i detaljno testirani.
  4. Prodajemo isključivo proverenu opremu renomiranih svetskih proizvođača koja se dobro pokazala u praksi.
  5. Zato što smo sigurno i pouzdano mesto za kupovinu sa preko 10 godina tradicije!

Kako izabrati odgovarajuću spijunsku opremu u Austriji ?

Najpre treba na našem sajtu pogledati i procitati  tehnički opis za uređaje koji Vas interesuju. Za svaki naš proizvod je dat detaljan tehnički opis sa svim bitnim karaketristikama, sa slikama proizvoda, kao i sa video prezentacijama. Ono na šta treba obratiti pažnju je autonomija rada uređaja sa jednim punjenjem baterije, izgled samog proizvoda, njegove dimenzije, rezolucija snimanja ako su u pitanju mikrokamere…Za sva dodatna pitanja i nedoumice možete nas konsultovati. Spijunska oprema u Austriji je na dohvat ruke