Kada su u pitanju ometaci signala, u ponudi je raznovrstan izbor različitih uređaja ovog tipa, kao što su ometači radara, ometač dronova, ometači gps signala, tako da za svaku vašu situaciju mi možemo da pronađemo rešenje. Ometanje špijunske opreme dozvoljeno je ukoliko se pridržavate zakona. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa našom firmom spijunska oprema spy agent Beograd čija je osnovna delatnost prodaja špijunske opreme u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Pored toga, ne bi bilo loše da porazgovarate i sa svojim advokatom ukoliko sumnjate da li ometače koristite po zakonu. Ukoliko ih ne koristite po zakonima Republike Srbije, možete snositi posledice.

Čemu služe ometači signala ili blokatori?

Evo nekih od primera čemu služe i za šta se sve koriste ometaci signala: Ometači bubica; ometači kamera; ometači video nadzora; ometači gps signala; ometači na fakultetima; ometači prisluškivača; ometači mobilnih telefona; ometači radara;

U današnje vreme tehnologija je toliko napredovala, da nudi rešenja koja do samo pre nekoliko decenija niko nije mogao ni da zamisli.

Da vam je neko rekao tada da ćete moći da snimate kamerom koja je skrivena u naočarima, ili da ćete moći da koristite minijaturne bubice na ispitima, ne biste verovali.

Ali, budućnost je tu, danas postoji veliki broj proizvoda špijunske opreme koju možete koristiti u najrazličitije svrhe.

S druge strane, ometači su nastali kao kontrateg – kao uređaji koji treba da onemoguće korišćenje tehnoloških dostignuća u svrhe praćenja, prisluškivanja, i slično.

Ometači signala se danas često koriste u mnogim prostorijama, gde nije poželjno koristiti mobilne telefone, ili neku drugu tehnološku opremu.

Ometači bubica se recimo koriste u učionicama i amfiteatrima, kako bi se sprečilo varanje na ispitima.

Ometači kamera se mogu koristiti u područijima gde je zabranjeno snimanje, kao što su recimo neka vojna utvrđenja, objekti od opšteg značaja, i slično.

ometaci signala 3

Neki od primera gde i kako se mogu koristiti ometaci signala

OMETACI BUBICA

GSM BLOKATOR

OMETACI KAMERA

OMETACI VIDEO NADZORA

OMETACI GPS SIGNALA

OMETACI NA FAKULTETIMA

OMETACI PRISLUSKIVACA

OMETACI MOBILNIH TELEFONA

OMETACI RADARA

DETEKTORI PRISLUSNIH UREDJAJA

Ometači za mobilne telefone danas su u širokoj upotrebi, kao i ometači za kamere ili ometač za bubice.

Zajedničko ovim uređajima jeste to da obezbeđuju fer i korektne uslove za sve učesnike, bez mogućnosti da neko primenom tehnoloških rešenja obezbedi sebi dodatne koristi.

Ometači mobilnih telefona se nekako najviše koriste, počevši od škola, pozorišta recimo, muzeja, nekih zdanja od državnog značaja, i slično.

Kada su u pitanju ometači signala za mobilne cena je danas za ove uređaje veoma pristupačna, a iz godine u godinu se javljaju napredniji modeli i savršenije verzije, koje nude toliko toga korisnog.

Isto tako, kada su u pitanju ometači prisluškivača cene zavise od modela, od dometa, od dodatnih pogodnosti koje uređaj obezbeđuje. Mogu se koristiti kako u kućnim uslovima, tako i u poslovnim prostorima. Praktično svuda gde je potrebno zaštiti poslovnu tajnu, poverljivost podataka, i slično.

Kada se pomenu ometači signala cena svakako određuje da li ćete ga nabaviti ili ne, ali imajući u vidu da na tržištu postoji veliki izbor ovih uređaja, sigurno je da svako sebi može da pronađe odgovarajući proizvod uz pristupačne cene.

Budite uvereni da koji god uredjaj iz naše opreme za prisluškivanje Vam treba, imamo ometač koji će vam biti interesantan.

Obezbedite visok stepen bezbednosti, postarajte se da niko ne ugrozi vašu sigurnost, sigurnost vašeg posla, ili da pribavi koristi za sebe korišćenjem uređaja koji ga stavljaju u povoljniji položaj u odnosu na druge učesnike.

Tehnologija je vrlo korisna u savremenom životu, a na nama je da je koristimo na pravi način, za prave ciljeve.

ometaci signala 1