Spijunska oprema i druga spy oprema – O spijunskoj opremi :

Dobrodosli na sajt cija je pretezna delatnost prodaja spijunske opreme i druge opreme za spijuniranje i video nadzor.

Sigurno ste gledali stare filmove ili mozda ne bas toliko stare filmove gde privatni detektiv cuci ispred vrata kuce i spijunira putem nekih sada zastarelih fotoaparata i slicno u cilju obezbedjivanja materijalnih dokaza.

Danasnji razvoj tehnologije i pre svega kompjuterizovane industrijalizacije omogucava svakom da uz malo truda i vrlo malo materijalnih sredstava obezbedi kvalitetnu spijunsku opremu u uzme stvari u svoje ruke.

Razvoj tehnologije omogucuje je nasim korisnicima da bez vece muke mogu mirno da sede kod svoje kuce i da bez velikog tehnoloskog i kompjuterskog znanja ili velikih materijalnih izdataka prati sta se desavan u njegovom okruzenju. Moze prisluskivati na daljinu, pratiti gde vam se nalazi vozilo, snimati skrivenim kameram i jos mnogo toga.

Vesti o spijunskoj opremi se azuriraju na mesecnom nivou, budite sa nama, pratite razvoj spijunske opreme i druge opreme za prisluskivanje. Najnovije vesti o spijunskoj opreme sa realnim tehnickim podacima i karakteristikama novih proizvoda.

Jedna veoma interesantna tema o spijuniranju na visokom nivou.

Spijunska oprema i NSA

nsa - americka agencija za sigurnost - spy oprema - spijunska oprema

Da li moze NSA ( americka nacionalna sigurnosna agencija, nesto kao BIA ) da daljinskim putem ukljuci nas telefon i da ga u potpunosti kontrolise?

Odgovor na to pitanje je dala sve popularnija licnost iz sveta spijuniranja ( spijunska oprema ) EDWARD SNOWDEN u intervju koji je dao poznatoj svetsko novinskoj agenciji NBC.

Na pitanje da li se spijunska oprema i druga spy oprema moze iskoristiti za kontrolisanje nasih telefona i presretanje svih aktivnosti na telefonu ( sms, razgovor, spijuniranje telefona ), odgovor je bio vrlo jasan. MOZE.

U daljem razgovoru je zakljuceno da je americka nacionalna sigurnosna agencija u sve smart teleofone u ,,saradnji“ sa GOOGLOM ubacila tajni kod koji omogucava pristup svim telefonima pa caki i telefonima zasticenih licnosti, spijunska oprema koja se koristi je postala sve sofisticiranija.

Kako radi ova spy oprema i druga spijunska oprema ugradjena u telefone ?

Pametni telefoni, to su u danasnje vreme preko 90% telefona koji se koriste u sebi u stvari sadrze dva minijaturna kompjutera, osnovni mali kompjuter koji kontrolise radio talase koje telefon prima odnosno emituje. Drugi mali kompjuter kontrolise operativni sistem ( android, iOS, windows phone ) kao i sve ostale aplikacije na telefonu. Kada radite sa teleofonom Vi u stvari komunicirate sa kompjuterom koji kontrolise operativni sistem dok drugi kompjuter koji kontrolise radio talase ostaje ne iskoriscen.

Kada ugasite telefon vi u stvari gasite kompjuter operativnog sistema ali i ne i drugi kompjuter. Upravo to je iskorisceno za kontrolu telefona a da vi to i ne znate i pratkicno nemoguce da primetite jer sve operacije u telofonu se radi ,,IZA SCENE POTPUNO NEPRIMETNO“