Kontrola dadilja i izbor prave osobe:

Kontrola dadilje i izbor prave osobe koja ce cuvati Vaše dete stvara pravu glavobolju roditeljima.

Izbor prave osobe postaje prava nocna mora, ali pravi problemi pocinju tek posto nadjete osobu od ,,poverenja“ i tu do izrazaja dolazi kontrola dadilja koji se mogu ostvariti na razne nacine ali najednostavniji je putem savremene spijunske opreme.

Kontrola dadilja i nacini izbora dadilja:

Jedan od nacina za izbor dadilje je putem oglasa u novinama ili na internetu, tamo možete naci dosta oglasa , što pojedinacnih ponuda, što ponuda raznih agencija, ovakav izbor zahteva kontrolu dadilja da bi ste bili sigurni ko cuva vase dete.

Drugi način je da bebisterku angazujete isključivo preko preporuke, što je mnogo sigurnija varijanta, sto opet ne znaci da ste 100% sigurni u neku osobu, i ovde se mora vrsiti kontrola dadilja.

Međutim, najvažnije je da upravi Vi steknete poverenje u osobu koju ste angažovali.

Ma koliko devojka ili žena imala dobre preporuke, koliko god je hvalili… jednostavno nikad ne možete biti sigurni 100%.

Napravite spisak  potencijalnih kandidata i potencijalne kandidate pozovite na razgovor. Spremite unapred pitanja, imate pravo da budete direktni, otvoreni i jasni.

Ne bi bilo na odmet  da potražite pomoć nekog psihologa i da Vam on pomogne pri odabiru kandidata.

Kada se vrsi kontrola dadilja :

Kontrola dadilja se mora vrsiti od samog pocetka. Sva dosadasnja iskustva pokazuju i da najsigurniji prijatelj ima mane prilikom cuvanja dece.

Danas, uz pomoć moderne tehnologije možete se rasteretiti od roditeljske brige i na diskretan način način vršiti kontrolu dadilja .

Postoje dosta uredjaja iz sfere špijunske opreme koji Vam mogu pomoći da ostvarite kompletan uvid šta se događa u Vašem odsustvu.

Svakom roditelju je bitno da zna kako se neko ophodi premo njegovom detetu, da li mu ukazuje pažnju, da li ga pravilno vaspitava… i upravo zato kontrola dadilja postaje neminovnost.

Ukoliko želite da ostvarite audi kontrolu, onda Vam mogu pomoći prisluskivači za prostor i snimači razgovora.

Ako Vam je pak bitan i video zapis, onda možete pogledati spijunske kamere iz našeg asortimana. Jako su pogodne mikrokmaere u stonim satovima, pre svege zbog velike autonomije rada i svog diskretnog izgleda.

Takodje zbog svoje autonomije rada i neprimetnog izgleda jako je pogodna i mikrokamera u power bank-u koja pravi video zapis u hd rezoluciji. Ovi uredjaji mogu da snimaju stalno, a mogu se aktivirati i na pokret i na taj način Vam  znatno uštedeti vreme pregledavanja snimaka.

Na našem sajtu www.spijunskaoprema.org možete pogledati sve naše uređaje, gde imate detaljna tehnički opis, slike proizvoda, demo snimke video zapisa načinjenih sa različitim modelima špijunskih kamera…

Primer kako se to radi u naprednim zemljama gde vam spijunska oprema nije potrebna, kliknite ovde

USB prisluskivac - kontrola dadilja

spijunska kamera power bank - kontrola dadilja