Kako uhvatiti muža u prevari? Kako uloviti muza da Vas vara? Svi smo videli da tehnike napreduju svakim danom sve više i više. Prošlo je vreme kada je uloviti muža u prevari mogao samo privatni detektiv.

Njegovo angažovanje nije mogao svako da priušti. Sada zahvaljujući tehnološkim trikovima i raznim taktikama možete lako uhvatiti muža da vas vara. A možda ćete pak otkriti da vam je odan.

Kako uhvatiti muža u prevari?

Već smo ranije pisali o ovoj temi na blogu – Kako otkriti prevaru muža, ali usled napredka tehnologije, novih uređaja i velikog interesovanja, osvrnućemo se jos jednom.

Dakle, hajde da se okrenemo i istražimo načine na koje možete lako da pripazite na svog muža i proverite njegove aktivnosti i dnevnu rutinu.

1. Špijunska kamera

Jedan od najboljih pristupa koji možete izabrati da ulovite muža u prevari je instaliranje špijunske kamere. Ako ste zauzeta poslovna žena i ne provodite puno vremena kod kuće zbog vašeg zauzetog rasporeda ili radnih obaveza, onda postavite kameru kod sebe, posebno u svoju sobu, tako da možete lako da držite oči na svom mužu i u Vašem odsustvu.

2. Skrivena ili zaključana lozinka

Još jedan ključni trik kojim možete lako da procenite da li vas partner vara ili ne je privatnost. Jedno je jasno da između muža i žene nema tajnih ili skrivenih stvari. Ali, u slučaju da vaš muž krije nešto od vas, i ima privatnost na svom telefonu, kao što je sigurnosni kod za otključavanje telefona ili skrivene aplikacije ili određene lozinke za aplikacije, onda postoji znak ili sumnja za dalje istražite.

kako uhvatiti muza u prevari 1

 3. Istorija pregledanja

U našoj svakodnevnoj rutini, mi zapravo ne znamo koliko puta pretražujemo na našem telefonu ili na laptopu, naše omiljene stvari. U roku od nekoliko sekundi možemo da skrolujemo stvari koje smo želeli da vidimo uz pomoć naših telefona i laptopa. Ali šta ako vaš supružnik briše celu istoriju pregledanja? Zato je zaista ovo situacija koja vas upozorava da budete oprezni. Uglavnom se ova aktivnost brisanja istorije pregledanja jasno dešavaju kada je vaš supružnik povezan sa nekim drugim ili pokazuje interesovanje za bilo koju drugu devojku ili ženu. U tom slučaju, vaš muž briše svoju istoriju i odjavljuje se sa svih svojih naloga umesto da se prijavljuje.

4. GPS praćenje

Još jednom, tehnologija je glavni alat koji vam pomaže da utvrdite da li vas vaš muž vara ili ne. Svi znamo da u GPS-u postoji opcija da pronađete ili proverite prethodnu destinaciju vašeg muža, tako da pomoću GPS-a možete da proverite gde je mesto ili lokacija vašeg muža. To može da se postigne pomoću mnogih pametnih telefona ili GPS uređaja za praćenje. Pomoću GPS trakera možete pratiti automobil vašeg supruga i u svakom trenutku ga locirati.

5. Tajni telefon

Još jedna stvar, preko koje možete saznati da li vas muž vara ili ne, je dvostruki telefon – tajni telefon.
Zato budite veoma zabrinuti i obazrivi ako primetite nešto što je neobično ili vidite promenu u kod vašeg supružniku jer ove na početnom nivou imaju kljućnu ulogu u otkrivanju prevare. Postoje i neke napredne mobilne aplikacije putem kojih takođe možete pratiti svaki trenutak vašeg supružnika bez ikakvog problema.

Kako uloviti muža u prevari?

Nadamo se da smo sa ovim savetima uspeli da Vam olakšamo posao i damo odgovor na pitanje kako uhvatiti muća u prevari.

Nadamo se da nakon čitanja ovog članka, ste dovoljno svesni da shvatite načine i pristupe kroz koje možete da nadgledate svog muža.

Ukoliko vam je potrebna neka od opreme za praćenje, možete je nabaviti kod nas. Sva oprema koju posedujemo je proverena i dobićete detaljna upustva i savete za njeno korišćenje.

UHVATITI ŽENU U PREVARI, KAKO?

Preljuba