Mikro kamera zidni sat FullHD rezolucija Wifi konekcija Live Stream

Najnoviji model spijunske kamere za gledanje uzivo i neogranicen domet gledanja

Mikro kamera zidni sat FullHD WiFi i mogucnosti primene:

Mikro kamera zidni sat je odlično kamuflirana mikro kamera i praktično je nemoguće videti položaj spijunske kamere.

Ova spijunska kamera je pododna za kancelarije, stanove, poslovne objekte kada je potrebno da uživo u realnom vremenu gledate šta se dešava u Vašem objektu.

Može da služi i kao skriveni tihi alarmni sistem sa automatskom dojavom na Vaš mobilni telefon, što je naročito korisno kada ste duži vremenski period odsutni iz stana.

Zidni sat kameru možete koristiti i za kontrolu dadilje, kada želite da vidite kako dadilja postupa sa Vašim detetom.

Jedna od vrlo korisnih mogućnosti primene je i tajno nadgledanje Vaše dece,kada želite da saznate šta rade i kako se ponašaju deca u Vašem odsustvu.

Mikro kamera zidni sat se često koristi i za otkrivanje neverstva bračnog druga, kada postoji potreba da uživo gledate prenos iz Vaše sobe na Vašem mobilnom telefonu.

Zidni sat je lepog dizajna, pokazuje tačno vreme i lako se uklapa u okruženje Vaše spavaće ili dnevne sobe, kancelarije, poslovnog objekta…

Mikro kamera zidni sat tehničke karakteristike:

 • FullHD 1080p -1920 x 1080,
 • Moguće je podesiti niže rezolucije 720p (1280×720 HD),640p (640×480)
 • WiFi konekcija
 • H.264 komppresija
 • Rezolucija kamere: 8MPix
 • Optički ugao kamere: 160 stepeni
 • Napajanje satnog mehanizma: Baterija 1,5V AA
 • Satni mehanizam radi u potpunosti nezavisno i vreme se može podešavati.
 • Napajanje kamere input 100-240V 50-60Hz 0.2A, output 5V 1A

Pncip rada mikro kamere zidnog sata WiFi FullHD:

Ovaj model mikrokamere ima pravu 1080p ( FULL HD 1920×1080) rezoluciju. Najpre je neophodno da na Vašem mobilnom telefonu instalirate odgovarajuću aplikaciju. Aplikacija je besplatana i preuzima se sa marketa. Detalji o tome u upustvu koji dobijate na srpskom jeziku.

 • Neophodno je da zidni sat postavite na odgovarajuće mesto i da ga priključite na punjač.
 • Da bi uređaj radio neophodno je da stalno bude priključen na punjač, bez priključka na punjač, mikrokamera zidni sat ne može da radi!

Kabal koji služi za povezivanje zidnog sata sa punjačem morate vešto sakriti ili ga ugraditi u zid da se nebi video. Za kamuflažu kabla možete koristiti i kanalice, da nebude baš evidentno da je to kabal. Jos jedna opcija je da se zidni postavi na pogodnom mestu, gde se kabal nebi video, kao što je to recimo otvor na ormaru za knjige,tv i sl.

 • Da bi uređaj radio neophodno je da na lokaciji gde je postavljen zidni sat potoji signal WIFI mreže.

Možete pratiti „uživo“ prenos na Vašem mobilnom telefonu sa bilo koje tačke na planeti, bez ikakvog ograničenja u udaljenosti.

Mikrokamera u zidnom satu pokazuje tačno vreme u analognom obliku shodno tome tačno vreme se naravno može podešavati.

Veliki plus za primenu ovog uređaja je odlična preglednost mikrokamere u prostoriji, jer se zidni sat obično postavlja na visinu,što je za mikrokamere veoma pogodno mesto za postavljanje.

Mikrokamera u zidnom satu je jako dobro sakrivena, nalazi se ispod jednog broja satnog mehanizma i potpuno je neprimetna.

Primena mikro kamera zidni sat u realnim uslovima:

Mikrokamera zidni sat nema infrared diode za snimanje u mraku ili u uslovima slabije osvetljenosti, te je njegova primena ograničena na prostorije koje su dobro osvetljene.

Mikrokamera zidni sat nema ni slot za microSD karticu, tako da može da se snima samo na memoriji mobilnog telefona.

Preko aplikacije na mobilnom telefonu možete da snimate i uživo gledate dešavanja iz Vaše prostorije.

Mikrokamera ima i detekciju na pokret sa mogućnošću automatske dojave na mobilni telefon (push poruka, dobijate fotografije kada je došlo do povrede prostora). Aplikacija pruža dosta mogućnosti za fina podešavanja alarma.

Aplikacija koja se instalira na mobilnom telefonu je univerzalna i pruža veliki broj mogućnosti za razna podešavanja, od kojih će samo neke glavne opcije biti pomenute.

Najbitnije opcije su: podešavanja mreže i šifre,promena rezolucije streaming-a,podešavanja kontrasta.

Zatim, podešavanja osvetljenosti,paljenje i gašenje infrared dioda, Vrlo korisne su i podešavanje alarma,snimanje audio video zapisa na telefonu, snimanje fotografija na telefonu,puštanje snimljenih video zapisa na telefonu..

S obzirom da je ova aplikacija univerzalna, sadrži i neke opcije koje ovaj zidni sat ne podržava, kao što je na primer paljenje i gašenje infrared dioda i sl, nemojte da Vas to zbunjuje.

Ovaj model je veoma redak, nije previše komercijalizovan ,što je još jedan plus za primenu ovog modela špijunske kamere.

Da bismo sačuvali diskretnost ovog modela, namerno nismo hteli da ubacimo prave fotografije. Slika koja je prikazana na našoj stranici sajta je ilustrativna slika koja daje približni izgled zidnog sata.

Fabrički komplet sadrži:

 • Mikro kamera zidni sat u FullHD rezoluciji
 • USB kabl fabrički za povezivanje zidnog sata na punjač
 • Upustvo (dobija se prevedeno upustvo na Srpskom jeziku).

Mikro kamera zidni sat prezentacija