NAČIN ISPORUKE

Obaveza pregleda uređaja

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite službi reklamacija SPY AGENT na broj telefona 065/4448685 ili spyagentoffice@gmail.com. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Isporuka robe

Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirskih službi.

Isporuka nije uključena u cenu i plaća se posebno, po redovnom cenovniku kurirskih službi.

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana (obično 2-3 dana).

Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa dužim rokom isporuke.

Pojedine artikle možda nećemo moći da isporučimo iz objektivnih razloga, tako da isporuku svakog artikla nemožemo da Vam garantujemo! Najčešći objektivni razlozi su trenutni prestanak proizvodnje, nemogućnost nabavke kod dobavljača, promena zakonske regulative,…

Ukoliko paket koji je na vreme predat kurirskoj službi nije isporučen, nemožemo biti odgovorni za zakasnelu ispuku, kao i za sve eventualne posledice koje usled zakasnele isporuke mogu nastati!

Isporuke robe se vrše radnim danima do 19h ( uslovljeno radnim vremenom kurirskih službi).

Kupac je dužan da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija SPY AGENT na broj telefona 065/4448685 .