Menu

Kontakt spijunska oprema - spijunska oprema - prisluskivaci - spy oprema

Kontakt spijunska oprema - svakim danom - prisluskivaci - spy oprema

KONTAKT TELEFON

065 444 86 85

 

 

O nama:

Posedujemo veliko dugogodišnje iskustvo u radu sa špijunskom opremom.

SPY AGENT je posle dugo godina poslovanja postao prepoznatljiv brend na domaćem tržištu špijunske opreme koji je sinomim za kvalitet i poverenje!

Trudimo se da budemo maksimalno korektni u odnosu sa kupcima, dajemo precizne i tačne informacije vezano za svaki uređaj koji prodajemo.

 


Prodajemo isključivo nove, testirane i pouzdane uređaje.


Uz svaki kupljeni uređaj dobijate upustvo na Srpskom jeziku, kao i potpunu tehničku podršku.

 

Spijunska oprema i njen napredak:

Svakih nekoliko godina spijunska oprema i njen razvoje naprave veliki skok, postoje instrumenti koji su kreirani za vladu i postaju dostupni za javnost. Nakon nezvanicne upotrebe tajnih uredjaja duzi niz godina svi ovi uredjaji kad tad po pravlilu postaju dostupni javnosti. Jednostavno tajne sluzbe dobijaju nove i savremenije uredjaje koji nisu dostupne javnosti, ali za njih ,, zastarela“ oprema za spijuniranje koja ce i dalje biti vrlo moderna i to duzi niz godina postaje dostpuna sirem auditorijumu. Tako da je spijunska oprema uvek najnovije generacije.

NIS-BEOGRAD

Iskljucenje iz pravca NIS-BEOGRAD - kontakt spijunska oprema

NOVI SAD ( ZAGREB ) – BEOGRAD

Iskljucenje iz pravca NOVI SAD -BEOGRAD -

 

Spijunska oprema informacije:

Spijunska oprema vrlo verovatno i dalje izgleda svima nama kao nesto iz James Bond filmova. Ali, realnost je da spijunska oprema oprema neophodnost u svim drustvenim sferama. Od izlaska iz tajnosti spijunski alati su postali dostupni javnosti za upotrebu kako za zastitu privatnosti tako i za zastitu pojedinca. Tako da je spijunska oprema postala normalna pojava. Sve informacije mozete dobiti na nasem sajtu.

detektor spijunske opreme

spijunska oprema - spy oprema - prisluskivaci

gps lokator

spijunska oprema - spy oprema - prisluskivaci

Spijunska oprema i njeno ignorisanje:

Postojanje spijunske opreme i njeno ignorisanje moze biti jako opasno. Moze izazvati odavanje industrijske i poslovne tajne kao i dug niz raznih razgloga zasto ne smete ignorisati spijunsku opremu. Spijunska oprema postaje sve savremenija i prosto se inflatirala u sve pora drustva i to se jednostavno mora prihvatiti i zastiti se sto bolje mozete.

Postoje razni tipovi spijunske opreme za razne namene i svrhe kao sto su prisluskivaci, prislusni uredjaji, spijunske kamere, ometaci i drugi niz tehnicke opreme. Isto tako postoje razne opcije da bi se zastitili od spijunske opreme i neovlascenog prisluskivanja i spijuniranja.

SPY AGENT BEOGRAD 

Telefoni:
065/444-86-85  ( ima i VIBER )
 
Radno vreme:
 
pon-pet:  9-21h
sub:         9-18h
ned:         ne radimo